Grupper

Grupper

Gudstjänst

Söndagar kl 10.00. Gudstjänsten avslutas i gemenskap med kyrkfika. För barnen finns tygpåsar med pyssel och leksaker att ta med sig till kyrkbänken, samt ett lekrum en trappa ner med möjlighet att lyssna till gudstjänsten. 


Bön 

Torsdagar jämn vecka kl 17.30. Vi ber för vår värld, för församlingen och för varandra. Kontakta gullbritt.byhlin@gmail.com om du vill vara med så får du ett utskick med böneämnen inför samlingen.


Bibelsamtal

Torsdagar ojämn vecka kl 19.00. Vi läser Bibeln och samtalar utifrån olika teman.


Alpha

Start hösten 2023

Alpha är en grundkurs i kristen tro, för alla som vill fundera och reflektera över livet och dess mening. Kursen sträcker sig över hela terminen. Varje tillfälle består av fika, föredrag och samtal i grupp. För mer info och anmälan, maila johanna@myraskyrkan.se.


Promenader

Torsdagar kl 10.00 Promenad för damer. Vi utgår från Myråskyrkan och promenerar i ca 45 min-1h. Därefter fikar vi tillsammans. 


Hantverkskväll 

Tisdagar ojämn vecka kl 18.00. Ta med ditt hantverk eller kom utan, och dela en stund av gemenskap, fika och arbete.  


Övriga samlingar I Myråskyrkan arrangeras, utöver den löpande verksamheten, frukostar med föredrag, träffar för unga vuxna, konserter och luciafirande. Håll utkik i vår kalender och på sociala medier för mer info.

Länkar: