Webbsändningar och grupper

Myråskyrkan © 2015

Webbsändningar och grupper

Webbsändningar:

Våra sändningar finns på facebook klicka här för att hitta rätt.

Gudstjänst, Söndagar kl 10.00. Gudstjänsten avslutas vanligtvis i gemenskap med kyrkfika, dock ej under pågående pandemi. Vissa gudstjänster går även att se online via vår hemsida eller Facebook.

Bön, Start v38. Torsdagar jämn vecka kl 19.00. Vi ber för vår värld, för församlingen och för varandra. I Coronatider sker bönen från våra hem. Kontakta gullbritt.byhlin@gmail.com om du vill vara med så får du ett utskick med böneämnen inför samlingen.

Promenader, Start v35. Vi utgår från Myråskyrkan och promenerar i ca 45 min-1 h. Onsdagar kl 10.00. Promenad herrar Torsdagar kl 10.00. Promenad damer

Stickcafé Start v35 Tisdagar ojämn vecka kl 18.00- Vi möts med avstånd till varandra i kyrkans serveringsvåning för att fika, prata och handarbeta. Alla tar med sitt eget fika.

NYHET! Tro och liv Vi möts för djupare samtal om livet och tron, med utgångspunkt i en bibeltext. Höstens datum: 3/9, 24/9, 22/10 kl 19.00-20.30. Anmäl gärna intresse till vår pastor Johanna.

Övriga samlingar I Myråskyrkan arrangeras, utöver den löpande verksamheten, frukostar med föredrag, konserter och luciafirande. Håll utkik i vår kalender och på sociala medier för mer info.

Länkar: