Grupper

Grupper som du är välkommen att besöka.

Gudstjänst

Söndagar kl 10.00. Gudstjänsten avslutas i gemenskap med kyrkfika. För barnen finns tygpåsar med pyssel och leksaker att ta med sig till kyrkbänken, samt ett lekrum en trappa ner med möjlighet att lyssna till gudstjänsten. Vissa söndagar pågår söndagsskola för barnen under gudstjänsttid, se kalendern för datum.


Bön 

Torsdagar jämn vecka kl 17.30. Vi ber för vår värld, för församlingen och för varandra. Samling i lägenheten i kyrkan, ingång från parkeringen.


Bibelsamtal

Vi läser Bibeln och samtalar utifrån olika teman. Info om tid och plats kommer snart.


Alpha-kurs

Torsdagar jämn vecka kl 18.30-20.30. Startar med prova-på-kväll den 7/9 2023. Alpha är en grundkurs i kristen tro, för alla som vill fundera och reflektera över livet och dess mening. Kursen sträcker sig över hela terminen och består av 8 kvällar och en heldag 25/11. Varje tillfälle består av mat, föredrag och samtal i grupp. Anmälan senast 5/9 till johanna@myraskyrkan.se.


Promenader

Torsdagar kl 10.00 Promenad för damer. Vi utgår från Myråskyrkan och promenerar i ca 45 min-1h. Därefter fikar vi tillsammans. 


Hantverkskväll 

Tisdagar ojämn vecka kl 18.00. Ta med ditt hantverk eller kom utan, och dela en stund av gemenskap, fika och arbete.  


Husförsamling

Smågrupper som möts regelbundet i hemmen för att dela livet och tron med varandra. Kontakta pastor Johanna om du är intresserad av att vara med i en grupp.


Övriga samlingar I Myråskyrkan arrangeras, utöver den löpande verksamheten, frukostar med föredrag, träffar för unga vuxna, konserter och luciafirande. Håll utkik i vår kalender och på sociala medier för mer info.

Länkar: