Webbsändningar och grupper

Webbsändningar:

Våra sändningar finns på Facebook klicka här för att hitta rätt.

Man behöver inte ha Facebook för att titta på våra sändningar.

När man får upp att man ska logga in så klickar man på "inte nu" se nedan.

Gudstjänst, Söndagar kl 10.00. Gudstjänsten avslutas vanligtvis i gemenskap med kyrkfika, dock ej under pågående pandemi. Vissa gudstjänster går även att se online via vår hemsida eller Facebook.

Bön, Torsdagar jämn vecka kl 19.00. Vi ber för vår värld, för församlingen och för varandra. I Coronatider sker bönen från våra hem. Kontakta gullbritt.byhlin@gmail.com om du vill vara med så får du ett utskick med böneämnen inför samlingen.

Promenader, Vi utgår från Myråskyrkan och promenerar i ca 45 min-1 h. Onsdagar kl 10.00. Promenad herrar Torsdagar kl 10.00. Promenad damer

Stickcafé Tisdagar ojämn vecka kl 18.00- Vi möts med avstånd till varandra i kyrkans serveringsvåning för att fika, prata och handarbeta. Alla tar med sitt eget fika.

NYHET! Tro och liv Vi möts för djupare samtal om livet och tron, med utgångspunkt i en bibeltext.

Vuxenvandring Vi träffas på fredagar kl 19:00 och startar med en fika och för att planera vandringen. Vi går runt i Brämhult för att skapa en trygghet så alla vågar vara ute och inte ska behöva vara rädd.

Övriga samlingar I Myråskyrkan arrangeras, utöver den löpande verksamheten, frukostar med föredrag, konserter och luciafirande. Håll utkik i vår kalender och på sociala medier för mer info.

Länkar: